PDF in email is BLANK

Home Forums Bugs and Troubleshooting PDF in email is BLANK

Tagged: ,

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  eric3 3 months, 3 weeks ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #17812 Reply

    eric3
    Participant

    Hello.

    Found a glitch. Hoping you have a quick fix for me. So far everything else seems to work fine. Just the pdf which is sent out attached to the email… the fields are all blank!

    Please help!

    #17814 Reply

    admin
    Keymaster

    Be sure there are no other test, abandoned or failing field map layouts for the same form that are set to send PDF attachments. If there are none and the issue remains, let us know if the export button on the EXPORT tab is exporting PDFs correctly.

    After checking the above, complete this form is you want us to take a look at your installation.

    We remain at your service.

    #17825 Reply

    eric3
    Participant

    Thanks. Seems the problem is solved.
    Just did a tidy up of unused forms and templates and also any field map layouts that were not being used.
    Not sure which one had caused the issue. I need to mention that I had a form and a template with the same name. I also deleted all the demo data that came with this plugin.

    For anyone who is wondering, to delete a field map layout, load it up and then scroll to the bottom and hit “Delete Entire Field Map”. (It may be obvious, but it took me a few minutes to figure that one out)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Reply To: PDF in email is BLANK
Your information: